Schuberth ostaje na vrhu 

Schuberth ostaje na vrhu 

 

Šesti put zaredom, čitatelji MOTORRAD-a, najvećeg europskog magazina motocikla, imenovali su proizvođača kaciga SCHUBERTH kao njihov najbolji brand. "Učinili smo to!" Jan-Christian Becker je oduševljen i ponosan. Generalni direktor SCHUBERTH grupe još je 12. ožujka imao čast prihvatiti 2018. "Najbolju marku" na svečanoj dodjeli čitatelja "Motocikl godine" održanoj u Renitenz kazalištu u Stuttgartu: "Naša 13. pobjeda u nizu - velika zahvala svima koji su glasali za SCHUBERTH. Čast nam je za povjerenje koje nam daju čitatelji MOTORRAD-a. 

" Budući da je anketa čitatelja "Najboljih robnih maraka" pokrenuta prije 13 godina, SCHUBERTH je uvijek osvojio kategoriju kaciga. Ovaj put, oko 51.500 čitatelja MOTORRAD-a sudjelovalo je na glasovanju. Na pitanje o tome koji su proizvodi marki posebno istaknuti, 61,6 posto glasalo je za SCHUBERTH. Ovo je šesti put zaredom da je serijski dobitnik iz Magdeburga postigao više od 60 posto glasova.

Samo tjedan dana prije osvajanja 13. trofeja "Najbolje marke", SCHUBERTH je također pobijedio u MOTORRAD-ovom glavnom komparativnom testu kacige za 2018. (izdanje 06/2018). Nakon prolaznog praktičnog i laboratorijskog ispitivanja, zatvorena kaciga R2 s integriranim SC1 komunikacijskim sustavom prevladala je protiv devet ostalih konkurenata.

2018. godine, SCHUBERTH također usvaja pionirski pristup dizajnu. Od ove sezone nadalje, dostupno je 48 novih završnica. Kupci mogu odabrati između 115 završetaka i šarenih uzoraka. Ipak, tehnološki napredak ostaje od središnje važnosti. U narednim tjednima, SCHUBERTH će pokrenuti ne jedan, već dva inovativna nova proizvoda: S R2 CARBON, SCHUBERTH potiče granice tehničke mogućnosti - to je prva kaciga na svijetu koja kombinira vanjsku školjku s integriranim komunikacijskim sustavom. I kod O1, brand će se pojaviti u segmentu jet kaciga. Obilježavajući konstrukciju dizajna agencije KISKA, O1 redefinira koncept jet kacige.