C3 PRORADITE PO SVOME. BILO GDJE. BILO KADA.

Flip-up kaciga za sportski nastrojene turing vozače. Udobne i provjerene 100,000 puta. Visoka kvaliteta materijala, pametno osmišljene funkcije. Temeljito testirane - radi vaše sigurnosti. Visoko tehnološko znanje i godine iskustva pretvorili su C3 Pro u funkcijsko čudo.
5.092,00 kn

Opis

c3pro manualSCHUBERTH C3 Pro – najsportskija flip-up kaciga

Već duži niz godina najpopularnija kaciga u schuberth ponudi. jedinstvena u vidu funkcionalnosti, komfora i zaštite., c3 pro je flip-up kaciga koja je idealna za duže ture i kraće brze vožnje.

Flip-up kaciga za sprtski orijentirane turing vozače. Udobna i dokazana i 100.000 puta.

visoko kvalitetni materijali. Temeljito ispitana za vašu sigurnost. Tehničko dubinsko znanje i dugogodišnje iskustvo pretvorili su C# PRO u funkcionalno čudo.

IDEALNO PRISTAJE, SAVRŠENA SIGURNOST.

Kaciga je u skladu s standardima testiranja ECE R 22.05 i sukladno tome može se koristiti diljem Europe. C3 PRO je dostupna u veličinama od XS do 3XL. To odgovara opsegu glave od 52 do 65 centimetara.

HIGH-TECH u vidu sigurnosti

Posebna SCHUBERTH tehnologija oklopljene kacige omogućuje da se mala težina kombinira s optimalnom stabilnošću. Vlaknasto staklo (fiberglas) s posebnom smolom, ekstremno visoke čvrstoće, prešano je pod visokim tlakom i temperaturom. Višekomponentna konstrukcija unutarnje ljuske omogućava pritisak veće sile i povećava sigurnost.

ZA HLADNU GLAVU - UNUTARNJA OBLOGA

Unutarnja obloga je konstruirana tako da je kaciga sigurna i udobna za nošenje. COOLMAX tekstil se inteligentno upotrebljava na unutarnjoj strani kacige kako bi stvorila optimalnu klimu. INTERPOWER premazi učinkovite prenose vlagu i time stvaraju dodatno hlađenje nosiiocu kacige. Unutarnja obloga je Öko-Tex 100 certificirana i može se vaditi i prati.

PRECIZNA I SIGURNA. MICRO-LOCK ZATVARAČ

Zaključavanje omogućava jednostavnu i idealnu prilagodbu remena bradi. Dužina remena može se jednostavno podesiti bradi na obje strane.

PREGLEDNOST I ČISTI POGLED

Vizir je izrađen od polikarbonata otpornih na ogrebotine, proizveden u procesu injekcijskog prešanja. Bistroća vizira je klasificirana kao optička klasa 1. Izmjena vizira je dječja igra, bez potrebe za dodatnim alatom. Pripremljena je za ANTIFOG. Garancija ne zamagljivanja zahvaljujući dvostrukim zaslonom.

ZNANOST IZ ZRAČNOG TUNELA: AERODINAMIKA

Posebno oblikovanje školjke kacige i aerodinamičkog spoilera razvijeno je u SCHUBERTH zračnom tunelu. Rezultat: vidljivo poboljšani kontaktni tlak, bez dizanja, stabilnost smjera. Sve to čini opuštenu i sigurno vožnju - čak i pri većim brzinama.

ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ: AKUSTIKA

C3 PRO je jedna od najtiših kaciga na svijetu. Jastuk za vrat je ergonomski oblikovan i usklađen sa deflektorom vjetra. Oblik školjke kacige je aero-akustički usklađen sa strujama vjetra oko kacige. Turbulatori na viziru rezultiraju smanjenom bukom i spjrečavaju zviždanje kada je vizir otvoren. Detaljno smo istraživali kako bismo mogli izraditi iznimno tihu kacigu - i uspjeli smo to učiniti! Niska razina buke aktivno promiče koncentriraniju vožnju i time povećava sigurnost.

 Tagovi Proizvoda
MODEL FLIP UP