BELL: nasljeđe prvenstva i samopouzdanja

Nije slučajno da je Bell i prvo ime u brzini i prvo ime u kacigama. Rođen u kalifornijskoj sceni vrućih štapova i utrka, osnivač Bella Roy Richter sagradio je čitavu industriju predviđajući nezadovoljene potrebe onih gladnih brzine. Ljudi su željeli voziti brzo ... on je stavio sve brze dijelove koje je mogao pronaći u prvu svjetsku trgovinu brzinama. Željeli su se utrkivati ​​... on im je napravio trkaće automobile. A kad je potreba za brzinom počela otkrivati ​​neke sumorne stvarnosti, Roy je i tu nešto poduzeo i rodila se Bell Helmets.

Roy Richter proveo je svoj život uklanjajući granice onoga što je bilo moguće - a njegov neograničeni duh je Bellovo svjetlo vodilja već gotovo 60 godina, stekavši divljenje, povjerenje i odanost generacija prvaka. Tijekom tih godina gotovo svaki napredak na popisu kaciga "prvi" izgrađen je pod Bellovim pokroviteljstvom. Taj se nagon za predviđanjem i stvaranjem nastavlja, jednako kao dio Bellovog etosa danas, kao i u Royevo doba.

Bilo da se radi o auto utrkama, motociklizmu ili biciklizmu, Bell je sinonim za ulijevanje samopouzdanja i omogućavanje sjaja. Osnovana 1954. godine, dokazana od tada.