Stalni je cilj HJC-a pružiti visokokvalitetne, udobne i prihvatljive kacige motociklistima širom svijeta. Kao izravni rezultat ove misije, od 1992. godine, HJC je uspio zadržati status prve marke kaciga u Sjevernoj Americi (pogledajte časopis Motorcycle Industry Magazine od 1992. do danas). Još važnije, motociklisti širom svijeta čine HJC svojom markom po izboru. A širokim izborom kaciga srednjeg i visokog ranga, HJC je proširio izbor potrošača u kacigama.

POVIJEST

Od 1971. godine HJC se specijalizirao za proizvodnju isključivo motociklističkih kaciga.

Kombinacija ovog opsežnog specijaliziranog proizvodnog iskustva, inovativnih ideja i razumnih cijena rezultirala je uspjehom HJC-a na svjetskim tržištima. U modernoj eri proizvodnje kaciga, HJC s ponosom kaže da se naše kacige neprestano ispituju kako u laboratorijskim ispitivanjima, tako i u „stvarnim“ životnim okolnostima radi osiguranja kvalitete.

HJC je samo jedna od rijetkih tvrtki za kacige koje su opremljene vlastitim najsuvremenijim laboratorijom za ispitivanje zračnog tunela za ispitivanje aerodinamike, ventilacije, buke itd. Nadalje, HJC ima dvije tvornice kaciga u dvije različite države: Koreji i Vijetnamu. Te tvornice pružaju strateška mjesta za proizvodnju vrhunskih, srednjih i ulaznih proizvoda kako bi udovoljili zahtjevima potrošača širom svijeta.