"MOTORRAD BEST BRAND" ponovno odlazi u Magdeburg.

"MOTORRAD BEST BRAND" ponovno odlazi u Magdeburg.

"MOTORRAD BEST BRAND" ponovno odlazi u Magdeburg.

13. put zaredom čitatelji časopisa MOTORRAD, najvećeg europskog moto časopisa, odabrali su SCHUBERTH za njihovog najboljeg proizvođača kaciga.

"Učinili smo to!" Jan-Christian Becker oduševljen je i ponosan. U ožujku CEO Schuberth grupacije još jednom je imao čast primiti nagradu  2018 "BEST BRAND" čitatelja na svečanoj dodjeli "Motocikl godine" održanoj u Renitenz kazalištu Stuttgart: Naša 13. pobjeda u nizu - velika zahvala svima koji su glasali za SCHUBERTH. Čast nam je na povjerenju koje su nam ukazali čitatelji časopisa MOTORRAD.

Od prije 13 godina kada je pokrenuta "Best Brand" anketa, SCHUBERTH je uvijek osvojio prvo mjestu u kategoriju KACIGE. Ovog puta u anketi e učestvovalo 51.500 MOTORRAD čitatelja. Na pitanje o tome koja marka im je najdraža, 61.6% čitatelja je odabralo SCHUBERTH. Ovo je već 6. put zaredom da je pobjednik iz Magdeburga dobio preko 60% glasova.

Samo tjedan dana prije osvajanja 13. "Best Brand" nagrade, SCHUBERTH je osvojio prvo mjesto na MOTORRAD komparativnom testu kaciga 2018. godine. Nakon intenzivnog testiranja i laboratorijskih testova, R2 integralna kaciga sa ugrađenim SC1 komunikacijskim sustavom prevladala je nad ostalih devet konkurenata.

U 2018. godini, SCHUBERTH također usvaja pionirski pristup dizajnu. Od ove sezone nadalje, 48 novih izvedenica je završeno. Kupci sada mogu birati između 115 završnica i šarenih uzoraka. Ipak, tehnološki napredak ostaje od središnje važnosti. U narednim tjednima, SCHUBERTH će pokrenuti ne jedan, nego dva inovativna nova proizvoda: S R2 CARBONSCHUBERTH pomiče granice tehničke mogućnosti - to je prva kaciga na svijetu koja kombinira vanjsku školjku s integriranim komunikacijskim sustavom. I kod O1, marka će se pojaviti u segmentu jet kaciga. S novim dizajnom, koji je napravljen u suradnji sa KISKA dizajnerskom agencijom O1 redefinira koncept jet kaciga.