C4REDEFINIRA VAŠE STANDARDE. STRASTVENA, NOVOG DIZAJNA.

Uživajte u novo dizajniranoj C4 kacigi, kompaktnog oblika i udobnosti flip-up kacige, kombinirano sa elegantnim dizajnom.
C4 impresionira kako na velikim brzinama, tako i na dužim turing vožnjama.
5.242,00 kn

Opis

Uživajte u novom dizajnu kompaktnog oblika i komfora flip-up kacige u kombinaciji s elegantnim izgledom.

manualc4C4 impresionira i kod velikih brzina i tijekom dugih turing vožnji.

  • Modularna kaciga novo definirana.
  • Kompaktni dizajn.
  • Moderan stil.


Za optimalan Bluetooth i radio prijem. Integrirana antena, pedistalirani zvučnici i mikrofon. Dizajnirana za Plug&Play novi komunikacijski sustav SC1. Extra velika leća protiv zamagljivanja, širokog vidnog polja, čak i kada vozač zauzme trkaći položaj.

HIGH-TECH tamo gdje je sigurnost bitna

Jedinstvena metoda za proizvodnju školjki koje koristi SCHUBERTH čini malu težinu u kombinaciji s optimalnom stabilnošću. Izravna obrada vlakana (DFP) je inovacija koju je razvio SCHUBERTH.

To uključuje beskonačno stakleno vlakno koje se sječe robotima i upuhuje u kalup. Ovaj predoblik se peče pod visokim tlakom u kalupu koji se može grijati uz dodataka precizno obrađene količine smole da se dobije izuzetno čvrsta ljuska.

Višeslojna konstrukcija unutarnje obloge omogućuje izvanrednu apsorpciju sile, čime se povaćeva sigurnost.

Za održavanje hladne glave - Inner Lining

Unutarnja obloga ShinyTex dizajnirana je kako bi se osiguralo sigurno i udobno pristajanje. Tkanina je brzosušeća, periva i antibakterijska. Dobra cirkulacija zraka kroz višekanalnu ventilaciju omogućuje dodatno hlađenje. Naravno, unutarnja obloga je Öko-Tex 100 certificirana, izmjenjiva i periva.Tagovi Proizvoda
MODEL FLIP UP