SR2NIKADA SE NE PREDAJTE. SVE JE U IZVEDBI.

U super sportu sve je u koncentraciji. Da li ste na trkaćoj stazi ili na cesti. Nova Schubert SR2 daje vozaču sve potrebno kako bi bio potpuno koncentriran i opušten, a samim time i sigurniji na cesti. Unaprijeđeni spojler osigirava mirnoću glave na vjetru. Novi vizir razvijen u Formuli 1 daje jasnoću u bilo kojoj situaciji. Bez obzira koja vrsta ceste je ispred vas.
5.845,00 kn

Opis

manualsrvSchuberth SR2 Formula

Najveća koncentracija je potrebna u supersportu. Bez obzira da li ste na stazi ili na cesti. Nova SR2 kaciga iz Schubertha svojim vozačima nudi sve što je potrebno da bude više koncetriran, opušteniji i stoga sigurniji na cesti. Poboljšani spojler osigurava da glava ostane mirna na vjetru. Novi vizir iz razvoja Formule 1 stvara jasnoću u svakoj situaciji. Bez obzira kakav je put ispred vas.

Novosti ukratko:

Potpuno revidirani trkaći vizir

Novi vizir SR2 je 2D trkaći vizir, baš kao i u Formuli 1. Poboljšan da ne dolazi do suza. Novi, veći zaslon protiv zamaglivanja je zadužen da zamaglivanja nema. Nadalje, u natjecateljskim situacijama omogućuje jasan pogled. Vizir ima dva hvatala. To omogućava da se vizirom može upravljati sa desne i lijeve strane.

Spojler

Poboljšani, jednodijelni spojler osigurava da glava ostane mirna na vjetru, pogotovo pri većim brzinama.

Aerodinamika

Poboljšani spojler - poboljšana aerodinamika. Na magistrali, autoputu ili na trkaćoj stazi SR2 je stabilna na vjetru.

Viziri za svaki svjetlosni uvjet

S RS2 gledate naprijed kroz novi dizajn vizira. Vizir je dobio oznaku klase 1 - najveći mogući status. Zbog dvodimenzionalne infleksije, vizir ne dozvoljava suzenje očiju. Vizir protiv zamagljivanja omogućuje kontinuirano odmagljivanje.Tagovi Proizvoda
MODEL FULL FACE