Osvojite svijet

SCHUBERTH C4 PRO novo je mjerilo za najzahtjevnije turere i trkače. Kombinira vrhunske tehnologije s vrhunskom kvalitetom: kaciga kompaktnog oblika koji jedva podsjeća na preklopnu kacigu. Nova unutarnja oprema i optimizirana akustika čine SCHUBERTH C4 PRO izuzetno udobnom preklopnom kacigom. Nema klimavanja, niska razina buke bez obzira na brzinu. Kompatibilan s nevidljivim SC1 komunikacijskim sustavom.

TIHA I UDOBNA

Redefinirani standardi: preuređena akustika i prilagodba čine C4 PRO CARBON, C4 PRO i C4 BASIC najtišim i najudobnijim preklopnim kacigama koje je SCHUBERTH ikad napravio. Zahvaljujući optimiziranom podstavku vrata i smanjenju buke oko mehaničkih dodataka, C4 PRO postiže cca. 85 dB (A) pri 100 km / h na golom motociklu.

Izuzetno ugodno za nošenje zahvaljujući bešavnom podstavku za glavu i integriranim utorima za naočale Kaciga stane sigurno i udobno: unutrašnjost Jazzlight®-a ima certifikat Öko-Tex 100, uklonjiva i periva Vrhunska cirkulacija zraka zahvaljujući višekanalnoj ventilaciji

ZA HLADNU GLAVU: INTERIJER

Podstava Jazzlight® dizajnirana je kako bi osigurala sigurno i udobno nošenje kacige. Tkanine su perive, antibakterijske i brzo se suše. Bešavne obloge za glavu i integrirani žljebovi za naočale čine kacigu izuzetno ugodnom za nošenje. Dobra cirkulacija zraka zahvaljujući višekanalnoj ventilaciji pruža dodatno hlađenje nositelju kacige. Podstava je naravno certificirana u skladu s Öko-Tex 100, kao i uklonjiva i periva.

VENTILACIJA OSIGURAVA JOŠ VIŠE ZRAKA ZA DISANJE

Složeni višekanalni sustav ventilacije unutar ljuske kacige osigurava ugodan protok zraka. Ulazi u čelo i donja područja vizira osiguravaju visoku razinu cirkulacije zraka i pomažu u hlađenju glave.

EKSTRA-VELIKA LEĆA PROTIV ZAMAGLJIVANJA

Sprječavanje zamagljivanja nikada nije bilo tako jednostavno zahvaljujući Pinlock® leći za umetanje protiv zamagljivanja. Za široko vidno polje čak i u sportskom položaju vožnje.

  • Optička klasa 1: vizir (bez izobličenja) s funkcijom brze promjene
  • Integrirani štitnik za sunce, slobodno podesiv za nekoliko sekundi
  • PINLOCK120® leća za umagljivanje za maglu dolazi standardno: vrhunske PINLOCK® leće za umještanje magle za optimalne performanse

PLUG & PLAY

Standardno kompatibilan sa SC1 STANDARD i NAPREDNIM komunikacijskim sustavima zahvaljujući:

  • integrirana antena
  • unaprijed instalirani zvučnik
  • mikrofon

za optimalan Bluetooth® i radio prijem.