Napravljena za grad

VELIKA JET KACIGA

Dizajnirana prema inovativnom dizajnu X.VILITUR - X.VILIBY je nova verzija JET kacige koja je dizajnirana za svakodnevna gradska putovanja, kao i za dulja putovanja.

X.VILIBY dostupna je u 3 veličine školjke, za veću sigurnost i udobnost.

NEVJEROJATAN PREGLED CESTE

Izvrsno iskustvo na cesti trebalo bi obuhvaćati način ponašanja motocikla i način na koji se osjećate tijekom vožnje. To je razlog zašto smo razvili X-Sensus Vision, našu filozofiju iza oka svih naših kaciga, koja vas povezuje s putovanjem i svijetom oko vas - s kutovima otvaranja 15% iznad standardnih zahtjeva.

SILENT CITY SEAL

Jedna od njegovih najvećih karakteristika je "SILENT CITY SEAL" - posebna guma oko cijele konture vizira, razvijena za poboljšanje zvučne izolacije i smanjenje vibracija u viziru.

SUSTAV ZAKLJUČAVANJA VIZORA

Štitnik također uključuje snažni sustav zaključavanja, radi veće sigurnosti dok je u zatvorenom položaju. Pinlock je uključen.

NAPRAVLJENA DA ŠTITI

X-Matrix 2 tehnologija je koja kombinira stakloplastiku, 3D organska vlakna, posebnu strukturu tkanja, organska vlakna visokih performansi i dvoosni stakleni vlaknasti sloj. Rezultat je super jaka i lagana ljuska, 35% jača otpornost na savijanje i savijanje od uobičajene stakloplastike.

TIHOST OSNAŽUJE GRADSKU VOŽNJU

Za to važnu ulogu igraju novi jastučići protiv buke i valjak za vrat koji odvraća vjetar i pomažE u smanjenju neželjene buke.

ZIMSKA MEMBRANA

Zimska membrana omogućuje bolju kontrolu nad protokom svježeg zraka. Može se onemogućiti preklapanjem na stražnjem dijelu unutarnje obloge.

POVEZANI SA SVIJETOM

Dizajniran da ponudi prirodnu i intuitivnu interakciju, samo razgovarate da biste nešto obavili ili upotrijebite pojednostavljeni sustav s 3 gumba za upravljanje raznim funkcijama.
X-COM 2 dizajniran je od tla kako bi sadržavao priključne komponente, tako da baterija i žice ne ugrožavaju prostor ili estetiku kacige.

PAR DODATNIH OČI

Snimite sva svoja putovanja i najbolje trenutke da biste ih se kasnije sjećali. Praktični i uklonjivi, dva nosača za akcijske kamere dolaze uz kacigu, kako bi se olakšalo njihovo postavljanje na gornji i / ili bočni dio kacige.