KYT NF-R je oblikovana uz pomoć istraživanja aerodinamike najboljeg mogućeg oblika kacige. 

Unutrašnjost kacige je posebno oblikovana da pruži u isto vrijeme maksimalnu udobnost i zaštitu za vozača. Također je velik naglasak stavljen na protok i strujanje zraka unutar kacige. 

U suradnji sa aeronautičkim inžinjerima te uz pomoć zračnog tunela i posebnih softvera izrađena je ova upečatljiva kaciga koja je za široku publiku, od moto sportaša do moto-tourera.

HOMOLOGACIJA

EECE, JIS, CCC, NBR, CHASS, CNS, PS, DOT

ZAŠTITNI POLISTIREN

Unutarnja polistirenska podloga izvedena u dvije veličine (M i L) za bolju ergonomiju i promjenjivu gustoću. Ova karakteristika omogućuje postupnu i progresivnu apsorpciju energije proizvedene udarom.

VIZIR

Vizir NF-R je PC ubrizgan, otporan na ogrebotine, optički u klasi 1 s promjenjivom debljinom u kombinaciji s Pinlock Max Vision ready i vizirom za sunce. Sustav kukica i rotacije omogućuje skidanje vizira bez alata.

VENTILACIJA

Unutarnja polistirenska obloga je proučena kako bi radila u simbiozi s dovodom zraka na vanjskoj ljusci. Posebni kanali, dobiveni na polistirenu, omogućuju dovod protoka zraka optimalnu ventilaciju u kacigu i brzo ispuštanje vrućeg zraka.